Tribal Fusion

Lessenreeks: Slow Vintage Fusion

Lesgever: MizkaoZ aka Lotte Liese


Door de nieuwe Corona maatregelen gaat deze lessenreeks niet door.

Was je ingeschreven? Dan krijg je nog een mailtje met meer info.Lotte geeft sinds 2014 lessen en workshops. Ze is een danser, verslaafd aan rotsklimmen, toegewijde yogi en een vegetarische fijnproever; elementen die verwijzen naar een bewuste levensstijl. Beïnvloed door verschillende leraren en veel verschillende dansstijlen, vindt Lotte een manier om een ​​eigen stijl te belichamen. Lotte is ook oprichter en organisator van TribaLeuven.


Wat is Tribal Fusion Bellydance?

Deze stoere vorm van buikdans is ontstaan in 1990 uit de American Tribal Style. Een formatiedans waar alle werelddelen samen komen. Hieruit ontstond dan weer Tribal Fusion Bellydance, een fusion van buikdans met moderne danstijlen als popping, hip hop, hedendaagse dans, cabaret. Heel typerend zijn de isolaties en layerings, alsook de hypnotiserende slangenbewegingen.

De kostuums zijn vaak in donkere kleuren gecombineerd met veel etnische juwelen en bloemen.Lesseneeks Slow Vintage Fusion

Deze lessenreeks focust op een zachte "slow Vintage Fusion", geïnspireerd door de old school Tribal Fusion.

Vanuit uitgelijnde poses werken we toe naar vloeiende combo's. Sensualiteit staat hier centraal: ontdek een zwoele, sensuele kant van jezelf!


Verwacht een stevige opwarming en yoga om de flexibiliteit van het bovenlichaam te bevorderen van het bovenlichaam (backbends en upper body undulations).


MizkaoZ haar favoriete huisstijl zal niet ontbreken: slow snaky moves, layerings en af en toe pittige layering drills!


Beginners: mensen met geen of weinig (buik)dans ervaring. Tribal fusion bellydance prikkelt je oren/ogen en je lichaam? Kom eens proeven van een zachte doch pittige lessenreeks!

(Half)-gevorderden: voor studenten met een basis. Verwacht een leuke afwisseling van crazy layering, fast hips, en smooth snaky upper body combo's!    Wanneer: Maandag 9, 16, 23, 30 nov en 7 december 2020

    19 tot 20u: Beginners

    20 tot 21u: Gevorderden


    Waar: Dance Studio, JP Minckelerstraat, de vaart Leuven (nieuwe voorlopige locatie)


    Prijs: 75 euro/ 5 lessen - 1u/week.