Burlesque floorwork

Workshop Floorwork


Lesgever: Palmyra la diva of NefertariPalmyra La Diva is een vaste waarde in de Antwerpse Burlesque scene en dit als solo performer en leerkracht. Begonnen als stage kitten, is ze nu uitgegroeid tot een solo performer die al op meerdere podia heeft mogen staan. Ze is een vaste performer in Burlesque Bar Antwerpen én een finaliste in de Belgian Burlesque Queen Contest. In januari opent ze haar eigen dansacademie, Antwerp Burlesque Academy. 

 

Ze vindt het belangrijk dat Burlesque meer is dan enkel stripelementen, maar ook een verhalend dansspektakel is met de nodige techniciteit. Ze legt meer de focus op Neo-Burlesque, met de nodige sass, class en een flinke portie badass.


Wat leer je in deze workshop?


Palmyra La Diva leert je hoe je op een vlotte en sensuele wijze kan dansen on the floor. Je zult er versteld van staan hoe je een hele choreo kan brengen, zonder dat je daar één keer voor recht komt te staan ;-)

De floorwork die Palmyra aanbiedt vindt haar oorsprong in de stripper style, ook wel gekend als exotic, floorwork. Je mag veel leg waves verwachten, body rolls, hairflips, (fake) splits en nog zoveel meer. 

Iedereen is welkom (18+), ongeacht je danservaring!  
Wat aantrekken en meebrengen:


  • Hakken (wie stripper heels heeft mag deze uiteraard meenemen, maar het mogen ook gewone high heels zijn) en één stripelement naar keuze. Je voorziet ook best kniebeschermers, daar floorwork zeer intens is voor onze knieën.
  • Verder draag je best iets dat comfortabel zit en waar je je goed in voelt. 
  • Vergeet ook geen flesje water mee te nemen! 
    Aarzel ook niet om me op voorhand te informeren over jouw injuries of eventuele fysieke belemmeringen en dan zoeken we samen naar een mooi alternatief voor bepaalde moves. Niveau: Geen ervaring vereist