The art of tease

Workshop Burlesque the art of tease


Lesgever: Palmyra la divaPalmyra La Diva is een vaste waarde in de Antwerpse Burlesque scene en dit als solo performer en leerkracht. Begonnen als stage kitten, is ze nu uitgegroeid tot een solo performer die al op meerdere podia heeft mogen staan. Ze is een vaste performer in Burlesque Bar Antwerpen én een finaliste in de Belgian Burlesque Queen Contest. In januari opent ze haar eigen dansacademie, Antwerp Burlesque Academy. 

 

Ze vindt het belangrijk dat Burlesque meer is dan enkel stripelementen, maar ook een verhalend dansspektakel is met de nodige techniciteit. Ze legt meer de focus op Neo-Burlesque, met de nodige sass, class en een flinke portie badass.


Wat leer je in deze Burlesque workshop?


Burlesque is een podiumkunst die we ook wel de art of the tease noemen.

  • Je leert in contact te staan met jouw eigen sensualiteit en deze ook te tonen.
  • In deze workshop focussen we op de verschillende poses, wandelpasjes, expressies,...
  • Er wordt ook kort stilgestaan bij de geschiedenis van Burlesque en wat je zoal vindt in de dressing van een Burlesque performer. Je maakt kennis met de verschillende subgenres
  • Afsluitend wordt er een stukje van een Burlesque choreografie aangeleerd.Ben je geïnteresseerd in een workshop of lessenreeks? Laat het ons weten en bij genoeg interesse komt hij in het aanbod!