Tribal Fusion Bellydance

Workshop Gitana Fusion


Lesgever: MizkaoZ aka Lotte LieseDe capaciteit van het lichaam is voor Lotte altijd van groot belang geweest. Ze is een danser, verslaafd aan rotsklimmen, toegewijde yogi en een vegetarische fijnproever; elementen die verwijzen naar een bewuste levensstijl. Beïnvloed door verschillende leraren en veel verschillende dansstijlen, vindt Lotte een manier om een ​​eigen stijl te belichamen. Het verkennen van haar eigen grenzen binnen de dansstijl Tribal Fusion en het combineren met de kunst van Fire Flow, is de perfecte toegangspoort voor haar nieuwsgierigheid! Haar levensmotto? Dans als een manier om de touwtjes in handen te houden en los te laten. Lotte geeft sinds 2014 lessen en workshops. Onderzoekt haar Fire Flow Art sinds 2016 en is oprichter en organisator van TribaLeuven.


Wat is Tribal Fusion Bellydance?

Deze stoere vorm van buikdans is ontstaan in 1990 uit de American Tribal Style. Een formatiedans waar alle werelddelen samen komen. Hieruit ontstond dan weer Tribal Fusion Bellydance, een fusion van buikdans met moderne danstijlen als popping, hip hop, hedendaagse dans, cabaret. Heel typerend zijn de isolaties en layerings, alsook de hypnotiserende slangenbewegingen.

De kostuums zijn vaak in donkere kleuren gecombineerd met veel etnische juwelen en bloemen.


Workshop Gitana Fusion

Deze workshop is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren danseressen.

Geïnspireerd door ATS combo's en flamenco-floreo's, we leren spinnen en werken met brede rokken!

Op vrolijke up-beat balkan muziek breien we verschillende pasjes aan elkaar; en eindigen deze workshop met een leuke combo!

Neem je grootste (full circle?) rok mee! Heb je er geen, geef ons dan een seintje.
Niveau: Zowel beginnende als ervaren buikdanseressen.

    Wanneer: Geen datum gepland.


    Heb je interesse? Laat het ons hier weten...