Deel je ervaringen...

Wat heeft buik -en/of burlesquedansen voor jou betekent?

Of hoe heeft het je zelfvertrouwen een boost gegeven?

Laat het hier weten!

COMMENTS:


  • Na de geboorte van mijn kinderen was ik trots op mijn lichaam, het had me twee bijzondere kinderen geschonken. Maar dat een lichaam ook gewoon mooi en sierlijk mocht zijn was ik vergeten. Dat veranderde toen ik zeven jaar geleden de buikdanslessen van Nefertari ontdekte. Het heeft veel voor mij betekend, bedankt!

(Sandrine)


  • buikdans is heerlijk! leuker dan fitness:) Ik hou ervan om mn lichaam te bewegen op een sensuele manier. De buikdansles herinnert me daar steeds weer aan. Ik vergeet het zo vlug... Soms zacht , dan weer hevig...voelen dat ik vrouw ben ...en vrij... De sfeer die Line creeert en belichaamt inspireert en geeft een warme bedding om vrijelijk te experimenteren. Aanrader dus:)


  • Dankzij de vele jaren buikdans heb ik tijdens mijn zwangerschap geen bekkeninstabiliteit gehad! De osteopaat verzekerde ook dat men bekkenbodemspieren heel stabiel zijn gebleven door het dansen.

Nu volg ik zelf terug les om men buik terug stevig te krijgen, maar ook

hier weer merk ik dat men huid na 2 maand bevallen te zijn van een tweeling nog soepel is gebleven!

(Nefertari)


  • Ik heb van nature een holle rug. De basishouding van buikdans heeft mijn natuurlijke houding gecorrigeerd en het werken met de buikspieren verlicht soms zelfs mijn rugpijn! Ik voel me mooi als vrouw en heb minder rugproblemen, allebei dankzij buikdans!

(anoniem)


  • Ik vond het een lange tijd een beetje ongemakkelijk dat ik zo vrouwelijk ben en heb heel lang gesukkeld over hoe die (positieve in essentie) energie kwijt te raken op een juiste, veilige manier. Tot ik uitkwam bij burlesque! Daar heb ik mijn vrouwelijkheid volledig omarmd en meer zelfs: ingezien dat dat is wie ik werkelijk ben en dat mijn sterkste kracht is! (anoniem)


  • Buikdansen in een toffe groep met allemaal te gekke dames.

Het is even thuiskomen bij Nefertari studio.

Buikdansen voor mij is weer volledig contact maken met mijn lichaam, sensualiteit en authentiek vrouwzijn, dingen die in de rush van de dag vaak op de achtergrond verdwijnen. Zeker een aanrader dus!


  • Op mijn eerste fuifjes lachten enkele vriendinnen met mij. Ik kon volgens hen niet dansen, ik had ook nooit dansles gevolgd. Op vakantie zag ik een buikdanseres en ik was helemaal betoverd. Thuis schreef ik me meteen in voor buikdanslessen. Buikdans heeft me geholpen om zelfvertrouwen te krijgen op de dansvloer. Lessen volgen in een veilige en heel warme omgeving met stuk voor stuk meisjes/vrouwen die elkaar aanmoedigen en steunen. Ik heb door buikdans zowel vriendschappen als zelfvertrouwen opgebouwd. En uiteraard is mijn lichaam soepeler geworden en heeft het mij geholpen om mijn vrouwelijke kant meer te durven laten zien. Nu is buikdans voor mij een leuke hobby/sport/workout geworden in een toffe omgeving!

(Bleauke)